perjantai 22. marraskuuta 2013

six flags baby


Eilen nautin vapaapäivää koulusta, kun meillä oli joka kuinen piiri tapaaminen. Kuukausi sitten oltiin tutustumassa Mexico Cityyn ja sen kulttuuriin tanssiesityksen ja turistibusseilun merkeissä. Tällä kertaa oli kyseessä Six Flags nimisen huvipuiston vallottaminen. Nää piiri tapaamiset on aina ihan älyttömän hauskoja ja niistä nauttii aina tuhat lasissa, koska meijän koko vaihtariporukka on vaan niin ä-lyt-tö-män mahtava!

Torstai aamuna sain sit nukkua pidempään kun normaaleina aamuina, kun kello herätti mut (vasta) 5.20. Pian oltiinki jo autossa keskellä Mexico Cityn aamuruuhkia, kun iskä heitti mut hotellille, jossa odotti jo hyvä määrä puolinukkuvia vaihtareita. Sielä hotellilla oli sit meijän piirin D4170 konferenssi, jossa sivistyneesti syötiin aamupalaa ja meijät vaihtarit esiteltiin. Vaikka kyseessä olikin asiallinen tilaisuus, niin kyllä sielä silti päästiin rentoileenkin ja näyttään kunnon meininkiä vaihareitten rap-esitysten merkeissä. Belgia ja Suomi
ok näkymät hotellin katolla

katseet tulevaisuuteen, tai Suomeen
Kun oltiin kauniisti käyttäydytty sivistyneesti koko aamu, oli aika heittää edustustakit huitsin nevadaan, maiden liput laukkuihin ja suunnata pitkään odotettuun Six Flagsiin. Ja ai että. Tuli kyllä vietettyä yhtiä ikimuistosimmista päivistä Meksikossa! Vaihtarit kun pääsee kokoontuun yhteen, niin meistä muuttuu yks ryhmä sekopäitä, joka herättää kaikkien huomion sillä huudon ja naurun määrällä. Kun esimerkiks halutaan laitteeseen, joka on jo suljettu, niin sitten me vaikka tanssitaan laitteen ajajille jotta ne heltyis päästään raukat maailmanmatkaajat huvitteleen. Meistä vaihtareista on muodostunu ihan oma perhe ja tolla porukalla ei vaan oo mahdollista olla tylsää. Mutta kaiken tän ylenpalttisen hehkutuksen sijaan, annan kuvien puhua puolestaan: 

huomaa, että vaihtarit on vallanu Six Flagsin

mun saksalaiset


Alina <3

Huvipuistoilu ei oo mitään ilman voittoleluja

los amooo! saksa, brasilia, turkki, belgia ja suomi edustettuna


suomalaista supervoimaa


Piti sit nauttia meijän tanssiesityksellä ansaitusta vesilaitteesta koko energiakulutuksen edestä. Ja ilmasen suihkun jälkeen kaikki näytti sit...

...tältä

Duracel voimaa Saksasta

Noi sprayt on joku hullu villitys täällä! Pitihän niilläkin sit päästä sotkeen toinen toisemme ja kaikki paikat

saksalaiset..Six Flagsistä löyty myös vampyyritalo, johon ei kylläkään tän tytön rohkeus riittäny. Olin tarpeeks peloissani jo mun koulun kauhutalossa, niin aattelin säästää itteni sydänkohtaukselta. Mä olin ihan hysteerisenä pelkästään tossa pihalla, kun otettiin kuvia hahaa. Tietenkin mut sit valittiin joukon heikoimmaks lenkiks, ja aina kun katoin muualle niin noi hahmot hiipi mun viereen ja kun käänsin pääni, ne pisti pelottavan naaman mun naamaan kiinni. Hyvä ettei pissa tullu housuun, kun kiljuin niin paljon. Noh, ainakin muilla oli hauskaa. Ja oli noilla hahmoillakin töitä pidätellessä naurua. Voi mua raukkaa.


vielä kun nauratti


Että sellasta meinikiä eilen Meksikossa! Lisäks eilen oli erityinen päivä mulle ja Saralle, koska eilen tuli kuluneeks tasan neljä kuukautta siitä kun saavuttiin tänne. Tuntuu, että olisin viettänyt täällä maksimissaan kaks viikkoo, vaikka toisaalta oon kerennyt kokeneen älyttömän paljon. Havahduin tänään koulussa, että on kyl ihmeellistä kuinka näinkin "lyhyessä ajassa" kun neljä kuukautta, on pystynyt rakentaan ihan uuden elämän toiselle puolelle maailmaa. Onneks hyvän sellasen hih!

Rakastan Meksikoo ja elämää. Elän mun yhtä suurinta unelmaa todeks parhaillaan ja en oo koskaan ollut näin onnellinen. Voisko joku pysäyttää ajan, tai edes hidastaa sitä vähän, kiitos!

Nyt viikonlopun viettoon jaujau.
Pärjäilkäähän sielä pohjolassa,
Emppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti