keskiviikko 6. marraskuuta 2013

dream big

Selailin eilen illalla Instagrammia, kun sellanen löysäily hetki tuli. Löysin mahtavia kuvia, joista iski inspiraatio tehdä vähän erilainen postaus. Tän kertasen inspiraation nimi olis siis Bucketlist, joka tarkottaa listaa asioista, joita haluat tehä ennen kuin kuolet. Ajatuksena en  niinkään ajatellut kertoa asioista, joita haluan tehdä ennen kun kuolen, koska se on mun mielestä jokseenkin synkkä ajatus. Ajattelin, että tässä kun parhaillaan elän todeksi mun yhtä suurimmista unelmista, niin miks en sitten kertoi muistakin unlemista!

"If your dreams do not scare you, they are not big enough" 
- Ellen Johnson SirelafOon aina ollut vähän yllytyshullu ja tykkään vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Sen takia myös rakastan tätä Meksikon villiä liikennettä haha. Mun suuriin unelmiin kuuluu kaikki mahdolliset extreme jutut, mitä on vaan mahdollista tehä.


Mussa on aina asunu suuri seikkailunhalu ja halu nähä maailmaa. En haluu vaan jämähtää omaan kotikaupunkiin ja viettää siellä koko elämääni, näkemättä ja kokematta mitä kaikkee maailmalla on tarjota. Parhaillaan mähän oon tekemässä just sitä mitä haluunkin, nähä maailmaa. Tää on loistava alku, mutta ei vielä riitä mulle! Haluun nähdä maailmaa niin paljon kun on vaan mahdollista. Haluun Afrikkaan Safarille, haluun lähtee reilaan ympäri Eurooppaa kaverin kanssa, haluun Thaimaaseen rantalomalle ja nähä  Aasiaa. Haluun kokee yleellistä elämää Karibian risteilyllä ja toteuttaa pitkään olleen haaveen ja mennä lasketteleen Alpeille. Unohtamatta sitä, kuinka hienoo olis päästä roadtripille Jenkkeihin kiertään rannikkoo.
Suuri haave olis, että voisin joskus tavata mun lemppariartistin Bruno Marsin, tai päästä ees sen keikalle! Jokkut pitää mua ehkä outona, mutta mun mielestä mikään ei olis ihanampaa, kun mennä nuorena naimisiin ja viettää pitkä ihana loppuelämä sen oman miehen, toisen puoliskon, parhaan kaverin kanssa. Ehkä mä oon vähän yliromantikko haha? Myös mun unelma ois asua rannalla lämmössä, sillä mikä olis muka hienompaa, kun nähä joka päivä auringonlasku/nousu ja meri omalta terassilta!

Mä en koe tarvetta, että koko maailman tulis kuulla musta tai että mun pitäis saada rikas mies ja uida rahassa. Mun haave on viettää onnellinen elämä, jossa on mukana rakkaita ihmisiä. Vaikka niitä rakkaita oliskin sitten ympäri maailmaa. Joku päivä lähen vielä vapaaehtoistyöläiseks jonnekin päin maailmaa, sillä haluun auttaa ihmisiä. Ja mikään ei anna parempaa mieltä, kun se että saa jonkun hymyilemään tai voi auttaa jotenkin. Ennen Meksikoon tuloon en todellakaan ollut mikään eläinihminen, varsinkaan koiria kohtaan en tuntenut mitään suurta rakkauta. En mä täällä kauaa kerennyt oleen, kun jo menetin sydämeni noille ihanille nelijalkasille. Nyt mun yhtiin haaveisiin kuuluu, että hommaan jossakin vaiheessa mun elämää vielä oman koiran.


Mun tulevaisuudenammatista en vielä tiiä, ja onneks mun ei sitä tarvikkaan vielä tietää. Kaheksan vuotiaasta asti halusin sisustussuunnittelijaks, koska tykkään tosi paljon sisustamisesta. Kuitenkin odotan, että tää mun vaihtovuosi vois näyttää mitä ehkä haluaisin tulevaisuudessa opiskella ja tehä työkseni. Ehkä se tässä pikkuhiljaa alkaa hamottuun! Tällä hetkellä oon vahvasti alkanut fiilaileen, että olis kivaa olla jotenkin tekemisissä kansainvälisyyden ja ihmisten kanssa. Ehkä se mun opintie on sitten kansainväliset suhteet tai kansainvälinen kauppa, who knows!

Mun haave on nauttia elämästä ja tehä se täysiä. En halua jättää mitään tilaisuutta väliin vaan tarttua joka tilaisuuteen uutena kokemuksena. Mielummin kiikkustuolissa muistelen kaikkee mitä tuli koettua, kun että kadun että vitsi kun en sillon tehnyt sitä ja tätä. Ja sitten voin kertoo mun lapsenlapsille kuinka tapahtumarikkaan elämän niitten supermummu vietti.Että sellasia tänään,
mutta minkäslaisia unelmia teillä on?

Mä jatkan nyt mun unelman elämistä,
kuuluillaan taas!
Emppu

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus!! :) ja mulla on monia samoja asioita mitä haluun kans tehä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Ehkä meijä pitää lähtee yhessä sit toteuttaan noita ;)

   Poista
 2. hei ootko ihan varma ettet vahingossa tehny mun bucketlistia? haha nä oli kaikki nimittäin ihan mun unelmia ehkä tota bruno marsia lukuun ottamatta (vaikka en kyllä sitäkää pahakseni pistäis) :D ehkä vaihtarit sit vaan on tämmösiä vähän hulluja seikkailijaluonteita kaikki!

  http://terveisiameksikosta.blogspot.mx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, saattaapi olla sitten että tein! True kyllä, et meitä kaikkia taitaa yhdistää tällänen rämäpäisyys :p

   Poista
 3. Ompas kiva blogi, hauska kuulla muistakin TYK-vaihtareista jotain!:) Mulla olis sulle haaste mun blogissa ;) http://suomineitoranskassa.blogspot.fi

  VastaaPoista