sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

VIDEO

Hellurei ja hellät tunteet! Ilman pidempiä turinoita, tässä olis tällänen "lyhyehkö" videon pätkänen. Viettelin mun viimisen viikonlopun mun tän hetkisessä perheessä ja päätin, että miksenpä ottais sitä videolle. En siis tänä viikonloppuna lähtenyt mihinkään kavereiden kanssa vaan halusin viettää aikaa mun perheen kanssa. Videolta vähän näkee, kuinka sympaattisten ihmisten kanssa mulla on ollut mahdollisuus asua, samalla näkee sit vähän mun kotimaisemia ja ennen kaikkee näkee mun sekoilua.. Että ei tässä muuta, nauttikaa! Niin ja se vielä mainittakoon, että en oo mikään videoiden ammattilainen joten höhöö.
Ja ens viikonloppuna sitten muutto. Hui hai, näin tää vaihtovuosi vaan rullaa rullaamistaan ja joka päivä oon vaan ylpeempi ja ylpeempi itestäni, kun espanja sujuu vaan paremmin ja paremmin. Jes!

Pusut ja halit,
Julia

4 kommenttia:

 1. niin ihana toi video, ihan tuli hymy huulille kun katoin ! oon kans lähös syksyllä sinne meksikoon ja piiriin 1470 joten vielä aikalailla samoille alueille kuin sä oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja mahtavaa kuulla, tervetuloa! Mä takaan että tää maa, ruoka ja ihmiset tulee viemään sun sydämen mennessään! Odota vaan ;)

   Poista
 2. Ihana hyvän tuulen video :)

  VastaaPoista