perjantai 6. syyskuuta 2013

on niin helppo olla onnelinen

pirteenä kello seitsemän enkun tunnilla

Tsaukki! Miten huvittavaa onkaan tää elämä, just kun kerroin siitä että kuinka kiva on mennä kouluun kun ikinään ei tiiä mitä tapahtuu, ja heti seuraavana päivänä oli sellane päivä koulussa että huhhuh! Eilen oli siis jonkin näköset vaalit koulussa, jossa koulun "oppilaskuntaan" pyrkivät ihmiset yritti voittaa ääniä puolelleen. Kuutosluokkalaiset ( eli meidän kielellä abit) oli muodostanu ryhmiä, joilla ne sit pyrki sinne "koulun johtoon" ja joukkueita oli kaks, punaset ja siniset. Koko koulu olikin sit tästä kyseisestä päivästä sekasin. Ensimmäisellä tauolla kun päästiin poist tunnilta,  oli koko piha koristeltu sinisillä ilmapalloilla ja ihmisten naamoissa oli sinisiä sotamaalauksia. Ruokalan eteen oli kerääntynyt porukka ja sielä kaiuttimet pyöritti bilemusaa, savukone tuprutteli savua ja sinisen joukkueen jäsenet tarjoili jätskiä (tietenkin sinisistä kulhoista), poppareita ja kaikkien kilpailujen merkeissä mm pojat sheikkaili kilpaa ja kaikkee muuta yhtä hauskaa.


cooleimmat pantsit evör, NOT
 Täällä ilmeisesti panostetaan paljon tälläsiin ja ihmiset ottaa tämmöset jutut tosissaan. Ja sen huomas punasen tiimin nyrpeistä naamoista. Niitä sinisen joukkueen kilpailuja kattellessa tuli naurettua vatsalihakset kipeeks. Yks iso asia mitä rakastan Meksikossa on, että täällä ei paljoo ujostella vaan kaikkeen mennään mukaan täysillä ja etenkin ELETäÄN HETKESSÄ. En sanois itteeni pidättäytyväiseks ihmiseks, mutta tossa elämänasenteessa on jotain opittavaa mullakin!

Keren ja sotamaalaukset


ikkunat, peilit ja seinät oli täynnä punasta ja sinistä


maailman söpöin Darinka
Eilen oli muutenkin älyttömän hyvä päivä ja "sadekauden" keskelle saatiin kunnon auringonpaistetta, jopa niin paljon että koulun jälkeen pääs hetkeks ottaan aurinkoakin. Voi sitä nautintoo! Viime päivinä on vaan ollut niin helppo olla onnellinen. Koulussa torstai on aina mun lemppari, sillä aamulla voi vetästä vaan urheiluasun pökät jalkaan ja heti aamulla o taller, suorakäännös on työpaja, mutta ne on siis vähänkun valinnaiset koulussa. Mut laitettiin sellaseen elokuvien historia tunnille, jossa me siis kattellaan puolessa vuodessa noin 9 leffaa, jotka kertoo historian eri vaiheista. Täl hetkel on menossa joku Gladiaattorin tapanen! Tosin se on dubattu espanjaks, niin mun osalta se leffa on Brad Pittin käsilihaksien kuolaamista hahaa. Ne tunnit on aina aamusin, joten täytyy olla aika lahjakas et sielä ei nukahda kun unihiekka vielä hiertää silmää, luokka on täysin pimee ja alla pehmeet penkit.

meijän luokka, tässä huoneessa vietän miltein mun koko koulupäivän

liiksatunti ja nätit urheiluasut
Torstaista tekee nautinnollisen myös se, että sillon lukuaineitten lomassa on liiksatunti. Ei sitä kyllä liiksaks ihan sanois, sillä tärkein suoritus sielä on, että sä pukeudut pakolliseen urheiluasuun hahaa. Tällä hetkellä sielä tunneilla me suoritetaan ns. kuntotestiä. Meillä on ollut notkeustesti (jonka siis voitin jehee), coopperi (jonka kylläkin kävelin koska olisin lyyhistyny ensimmäisen 100m jälkeen koska olin kipeenä hullussa yskässä ja aurinko porotti täysiä) ja eilen oli sit vatsalihas testi, jossa tehtiin 30 sec niin monta vatsaa kun pysty ja siin olikin sit se liiksatunti.iPad tunnilla lisäsin mun pädille Helsingin ajan haha badass
Tää Mexicon sää on kyllä yhtä yllättävä kun koko maa ittessään. Päivällä kun oli ihana helle, niin illalla yhtäkkiä pamahti kunnon sade. Ja se sade täällä ei oo mitään pientä tihkua.. Tulipa törmättyä sellaseenkin outouteen täällä, että kun mentiin illalla iskän ja veikan kanssa syömään tacoja niin ravintolan pihassa odotti ravintolan työntekijä sadetakki päällä, kumpparit jalassa, sateenvarjo kädessä ja joku ihme ritilikkö kainalossa. Ihmettelin et mikäköhän toi sit on, mut nopeesti tajusin, kun se mies tuli ja asetti sen ritilikön auton oven ulkopuolelle ja avas oven. Kurkkasin sit alas, niin siinä meni sellanen kunnon virtaava joki ja jalat ois ollut polvia myöten läpimärät ellei siinä olis ollut sitä pientä koroketta.


ja taas ruokakuvia 

Tänään kanssa ollut älyttömän hyvä päivä, oi että! Koulussa oli teemapäivä, että pukeuduttiin niinkun meksikolaiset (jep, en pääse ikävöimään rakkaan TYK in teemapäiviä), mut lähinnä ihmiset oli pukeutunu meksikonlipun väreihin ja mä unohdin koko päivän. Hauskinta oli, kun koulun toinen vaihtari saksasta, joka muutenkin on kaikkia kaks päätä pidempi paineli sit koko päivän jättimäinen sombrero päässä. Maukasta! Koulusta oli ihana palata kotiin, kun äiti sano et sulle tuli paketti Suomesta. Olin että NETA?! Mikä on nuorten slangii täällä ja tarkottaa vähän samaa, ku suomeks ollaan silleen "ai oikeesti!?" Se on ihan mun vakisanastoo nykyään. Back to the sotory, juoksin siis mun huoneeseen ja repäsin paperit nopeesti pois ja mitä sielä odottikaan, SALMIAKKIA ja Jenkki -purkkaa! Voi sitä tunnetta kuinka vesi tulvahti kielelle, oi kyl mun nyt kelpaa taas hetken aikaa! Mukana oli myös neljä paperia terveisiä mun rakkailta ihmiset. Oi että, oon kyllä yks onnellinen.

KIITOS RAKKAAT <3

Nyt alan laittautuun ja kohta lähen Reginan kanssa kaverille 
viettään iltaa. Voi viikonloppu, mä niiin rakastan sua!
Emppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti